Kaip apsaugoti savo vaiką nuo blogos energijos

Vaikas šeimoje – didelis džiaugsmas ir laimė tėvams. Daugelis tėvų, kai gimsta kūdikis, stengiasi kuo mažiau su juo rodytis viešose vietose, netgi vengia priimti svečius savo namuose. Tai nėra nieko smerktino. Tiesiog tėvai nori apsaugoti savo mažylį nuo ligų, išorinio triukšmo ir blogos energijos. 

Įvairiais nužiūrėjimais ir „bloga“ akimi tikima nuo seniausių laikų. Kiti žmonės tai laiko paprasčiausia folkloro ar prietarų dalimi ir nekreipia į tai jokio dėmesio. Nuomonių apie tai egzistuoja įvairiausių, bet realų blogos energijos poveikį išties patvirtina ne viena spaudoje, knygose ar pažįstamų žmonių pasakojimuose išgirsta istorija. Tad kodėl gi nepasidomėjus apsisaugojimo nuo negatyvių reiškinių galimybėmis?  Ypač kai kalba sukasi apie vaikus. 

Šiomis dienomis gatvėje dažnai galima sutikti tėvelius, kurie ant rankų laiko mažylį su raudonu siūlu ant riešo. Manoma, jog tai saugo nuo bet kokios blogos energijos. Galbūt. Tačiau egzistuoja ir kitos alternatyvos. Pastaruoju metu tiek profesionalių blogos energijos valdymo specialistų, tiek eilinių žmonių pasisakymuose tenka išgirsti teigiamų atsiliepimų apie mineralinių akmenų apsaugą nuo negatyvios energijos. Mamos džiaugiasi, jog daili grandinėlė su mineralo pakabuku ar koks kitas mielas papuošimas inkrustuotas mineraliniu akmenuku, joms leidžia jaustis ramiau dėl iš aplinkos sklindančios blogos energijos, kuri gali paliesti ir jų vaiką. 

Pasidomėjus juvelyrų darbe naudojamais mineralais, išties nustebina jų gausa. Apie teikiamas geras kiekvieno akmens galias Jums gali papasakoti mineralais inkrustuotus papuošalus gaminantys specialistai. Jie parinks tinkamiausią Jūsų vaikui akmenuką ir sukurs originalų, vienetinį kaklo ar rankos papuošalą mažyliui.  Norėdami daugiau apie tai sužinoti apsilankykite https://minimaltouch.lt/ranku-darbo-papuosalai-su-akmenimis/.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *