Suknelės kiekvienai dienai: kokios jos turi būti?

Nors šiais feminizmo ir lygių teisių laikais moterys tikrai neprivalo nešioti tik suknelių, tačiau sutikite, tai ne tik gražus, tačiau taip pat ir labai praktiškas drabužis, kuriuo verta puoštis kiekvieną dieną. Daugeliui moterų šiais laikais suknelės ir sijonai siejasi su kokia nors švente, tik tada, kai planuojama pasipuošti. Tačiau mes siūlome savo dienai suteikti kur kas daugiau malonių emocijų ir nešioti sukneles kasdien: tiek darbo vietoje, tiek tokiu atveju, kai esate namuose.

Žinoma, suknelės kiekvienai dienai turi kiek skirtis nuo tų, kurios dėvimos švenčių metu. Platų nuostabiausių ir praktiškų suknelių pasirinkimą rasite ČIA. O žemiau skaitykite patarimus, kuriuose atskleisime, kokia suknelė geriausiai tinka kasdienai.

  • Spalviniai niuansai

Ieškodama suknelės kiekvienai dienai turite kuo daugiau dėmesio skirti spalviniams niuansams. Kadangi ši suknelė bus nešiojama kasdien, didelė tikimybė, kad ji gana greitai susipurvins. Tokiu atveju labai rekomenduojama rinktis tamsesnių atspalvių sukneles ant kurių paprasčiausiai nematyti jokių nešvarumų. Žinoma, tai nereiškia, kad kasdien nešiojama suknelė turi būti plaunama retai. Tikrai ne. Reguliarus plovimas yra būtinas, tačiau gera, kai mažiausi purvai nesišviečia ryškiai iš toli. Puikiai tinka ne tik tamsesnės, tačiau taip pat ir margos suknelės. Ant jų taip pat nešvarumai matosi kur kas mažiau.

  • Ilgio niuansai

Kasdieninės suknelės turėtų būti trumpos arba vidutinio ilgumo. Paprasčiausiai ilgas drabužis tikrai apsunkins Jūsų judėjimo galimybę, juolab, tokie drabužiai kur kas sunkesni, dažnai per šilti. Žinoma, galima rasti ir labai daug skoningų ilgų suknelių, tačiau pirmiausia siūlome apsvarstyti trumpesnio modelio. Tai – patogesnis pasirinkimas kasdienai.

  • Kišenės ir kapišonas

Jeigu norite po ranka visada turėti telefoną, plaukų gumytę bei kitas smulkmenas – tokiu atveju puikus pasirinkimas yra suknelės su kišenėmis. Geriausia – kai jos sukurtos ne dizaino tikslais, tačiau yra išties talpios.

  • Medžiagos niuansai

Kiekvieną dieną nešiojama suknelė gali būti pasirenkama ir pagal medžiagą. Pirmiausia siūlome vengti labai prabangių audinių, kadangi kasdienis drabužis kur kas greičiau dėvisi nei kas, kuris nešiojamas kartais. Natūralu, kad brangesnio audinio suknelės kainuos daugiau, tad taupantiems tai nėra geras pasirinkimas. Tačiau lygiai taip pat nepamirškite, kad sintetiniai audiniai trukdo odai kvėpuoti, tad kiekvienai dienai pasirenkamos suknelės taip pat neturėtų būti gaminamos iš tokio tipo medžiagų. Dažnai optimaliausiu variantu vadinama medvilnė. Ji nėra brangi, tačiau labai maloni odai, puikiai tinka toms, kurios dažnai susiduria su alergija.

Kiekviena moteris savaip supranta, kokios suknelės jai pačios gražiausios ir su kokiomis galės jaustis geriausiai. Tai – puiku, kadangi individualumas visada laimi. Tačiau greta to siūlome nepamiršti, kad universalūs dizainerių patarimai dažniausiai pagreitina paieškas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *